Mariel Roxendal

Jag har över tio års erfarenhet av att stötta både individer och grupper i personlig utveckling- genom terapi, dans/rörelse och meditation. I min terapipraktik tar jag emot klienter både i Borlänge samt från övriga Sverige via Skype. Jag medverkar även som workshopledare på kurser runtom i Sverige.

I min praktik är jag van vid att hjälpa ungdomar och vuxna i skilda livssituationer. I mitt arbete ligger fokus inte på problemen eller diagnoserna, utan på att lyfta fram och ge plats åt det som är friskt och starkt i individen.

Jag bor i en liten by på landet i Södra Dalarna med min man och våra två barn. Promenader i den omgivande naturen, textilt skapande med färgglada naturmaterial och att vara med mina barn ger mig energi och glädje.

”Mariel har ett grundat, enkelt och rättfram sätt. Hon är lyssnande och accepterande.”

Sara, forskare

Min resa
För cirka 15 år sen kom jag själv i kontakt med Psykosyntesterapi på grund av att jag kände mig hämmad av en låg självkänsla. Jag ville kunna ta för mig mer i sociala sammanhang och känna mig bekväm i mig själv.

I terapin fick jag hjälp att möta de svåra känslorna som satt i vägen för min självkänsla; det var känslor som jag i stort sett varit omedveten om och som jag hade tryckt ner under lång tid.

Efter terapin är jag mycket mer bekväm med mig själv och har bättre kontakt med den jag egentligen är. Jag är trygg i mig själv, har givande relationer i mitt liv och känner att jag har en balans mellan arbete, familj och återhämtning.

Välkommen att boka en tid!

Första träffen 500 kr
Ordinarie pris 750 kr
Mail: mariel@roxendal.com
Mobil: 073-599 3135