Kristian Raitalammi

Psykosyntes och känsloclearing

Psykosyntes och känsloclearing är en terapiform som kombinerar samtal med djupavslappning och dynamisk meditation. Den har sina rötter i både österländsk och västerländsk psykolog och andlighet.

Att upptäcka Jagets kärna som rent medvetande och viljans betydelse för utvecklingen är två av psykosyntesens viktigaste grundstenar. För att kunna fatta välgrundade och livsbefrämjande beslut krävs bl. a. att medvetandet befrias från  mycket av sin reaktivitet. Ofta hindrar rädslor, tvivel eller skam oss från att se vilka vi egentligen är. Är vi begränsade eller obegränsade? Är vi betydelsefulla eller betydelselösa? Genom att börja utforska oss själva och se vårt sanna jag öppnar vi nya dörrar i oss själva och mot världen.
Att leva är för mig att utforska, uppleva och ta lärdomar av livet! Att hitta min sanna lycka! Att ha en kärleksfull gemenskap i alla mina relationer.
Den största ledstjärnan i mitt liv är kärlek. Den största utmaningen i mitt liv är att leva i kärlek mot mig själv och världen.

Under min uppväxt kände jag att det var jag mot världen. Allt motstånd och ondska kom från omvärlden. Jag frågade mig själv: ”Är det här livet? För varje motgång blev jag mer övertygad om att endast var detta livet erbjöd. Men en dag sa jag ”Nej!”  Det måste finnas något mer att leva för. Jag började se det vackra och underbara i livet. Det startade en spiral som gick fortare och fortare. Idag lever jag i kärlekens tecken med min fru, Lotta, och min son Aimian. Min yttre värld är bara en projektion av min inre värld. Det liv jag lever är det liv jag skapar.

Hur kan jag hjälpa dig? Under sessionerna kommer vi att jobba med avidentifikation från den negativa programmeringen och förverkligandet av dina bästa egenskaper. Vi jobbar med en andlig kontakt som gör att du gradvis känner dig mer hel och meningsfull, allteftersom du tydligare upplever ditt sanna Jag. För att ha balans krävs det att du är i balans på det fysiska, mentala, emotionella och andliga nivåerna.

Jag tar emot klienter i mina mottagningar i Aspudden och Tyresö till elevpris (300kr för 90 – 120 min). För tidsbokning kontakta Kristian Raitalammi 070 466 85 30.

Välkommen att prova på en session helt gratis!

Kristian Raitalammi

psykosynteskristian@yahoo.se