Kortkurser

3-dagars-kurs (1)
Personlig Transformation

Låt Källan ta över!

Att leva helt i nuet är målet vi strävar efter. Vi vet det men vi gör det inte. Varför? Jo, för att vi drömmer om eller oroar oss för framtiden och sitter fast i gamla ”saker”, från detta och tidigare liv. Destruktiva mönster, energiparasiter, trauman och negativa influenser som vi släppt in styr i stor utsträckning hur och vad vi är till vardags. Instängda av begränsningar vi själva skapat, går vi miste om oändliga möjligheter.

Har du aptit på livet och vill få ut mer av det? Har du läst ”Resan” av Brandon Bays och/eller ”Lev Livet fullt ut” av Eckhardt Tolle? Eller har du bara kommit till en punkt där du tröttnat på att upprepa gamla mönster som inte gör dig eller dina relationer fria och lyckliga? Arbetar du med människor eller vill börja göra det? Då kan det vara dags att undersöka vad vi har att erbjuda.

Vi ger dig verktyg som fungerar och arbetar med dig inifrån. Räkna med transformation som känns och märks i vardagen.

Ur kursinnehållet

Vår andliga anatomi
Medveten förankring i Källan
Konsten att överlämna sig till Livet
Terapeutisk och transformativ meditation
Energiparasiter och annan destruktiv påverkan
Tekniker att befria sig från negativa influenser
Själens fragmentering
Processens tre steg: 1. Upprensning 2. Integration av själsfragment 3. Andlig integration

Vi varvar samtal, meditation, terapeutiska gruppsessioner, individuella demosessioner med enkla rörelse- och andningsövningar.

Kursen startar torsdag e.m. och avslutas söndag e.m.

Kursen genomförs i det vackra Dalarna på kursgården Fridhem i Garpenberg, nära Hedemora Omgivningarna är harmoniska med sjö, skog och vacker natur.

Priset för kursen inkl kost och logi i enkel och dubbelrum är 2.900 kronor.

Vi erbjuder även fördjupningskurser (steg 2 och 3) samt terapeututbildning i begränsad omfattning.

Björn Roxendal är utbildad både inom västerländsk psykologi/beteendevetenskap (7 år på svenska universitet) och österländska visdomsläror och esoterik. Han började utveckla denna terapiform för 25 år sedaqn. De senaste åren har inneburit en fokusering av de verksamma och effektiva elementen till en metod som går direkt till kärnan, både av problemen och lösningen. Du leds i en meditativ process som integrerar metoder från visdomslärorna, regressionsterapi, ”Reseprocessen” , SRT (Spirit Releasement Therapy) och ”Emotinal Clearing” i en kraftfull syntes.

Björn arbetar också som HR-konsult med chefscoaching, samt med förebyggande och rehabiliterande stresshantering.

För anmälan och information kontakta Björn eller Kim på 0225-20607, 070 514 2849 bjorn@psykosyntes.net