Elevbehandlingar

Anette Nilsson

Psykosyntes

Psykosyntes för mig handlar om att bli hel, skapa ett samspel mellan kropp, själ och ande. Det är en lära om kärlek som accepterar oss som vi är. Den uppmuntrar oss att se svårigheter som en möjlighet till utveckling och inte som en begränsning.

Viljan har en central plats i psykosyntesen. Att göra medvetna val är ett sätt att ta ansvar för sitt liv vilket leder till ökad livskvalité.

Sessionen

Sessionen består av ett inledande samtal där vi fokuserar på hur ditt liv ser ut just nu. Samtalet leder vidare till behandlingsdelen som är en aktiv meditation vars grundpelare är andning, avslappning och grundning. I den djupa avslappningen kommer vi lättare i kontakt med blockeringar och avstängda delar av oss, känsloknutar som behöver lösas upp och transformeras och integreras.

I behandlingen använder jag mig bl a av verktyg som mjuk beröring, visualisering, inre bilder och rösten.

Om mig

Jag har egen erfarenhet av stress och har i psykosyntesen fått konkreta verktyg och därigenom lärt mig hantera min stress. Jag är utbildad massör och Qigonglärare och har en längtan att få stödja andra på sin livsväg.

Jag är jazzsångerska och framträder regelbundet med flera konstellationer i olika sammanhang.

Jag bor i Stockholm, västerort.

Välkommen att prova på en gratis session! Under studietiden tar jag 200 kr för en 90-120 min session. För tidsbokning kontakta mig på: 0737-673280
energianette@yahoo.se

Mia Wigg-Stone

Jag har arbetat som massageterapeut sedan 1992 och har hela tiden utvecklat mig inom massage och olika behandlingsformer. Personlig utveckling har varit mitt stora intresse, vilket bl a har lett mig till att studera för Brandon Bays och Anthony Robbins. I mitt arbete har jag känt att jag även vill arbeta med hela människan i ett större perspektiv. Därför utbildar jag mig nu i psykosyntes och känsloclearing. Här ser man till både kropp och själ i ett djupare sammanhang.

Ofta känner vi oss vilsna, kluvna, splittrade eller upplever att vi sitter fast. Människan är en varelse som strävar efter att finna en större mening med livet och tillvaron, en slags andlig eller själslig längtan efter riktning.

Alla kan dra nytta av denna terapiform där vi riktar oss mot nuet och framtiden med fokus på transformation och integration.

Sessionen börjar med ett kort samtal. Därefter följer en fas med meditation, andning, avslappning och grundning som  byggstenar. Härifrån kan man sen nå delar av sig själv som behöver integreras eller helas. Behandlingen brukar dessutom upplevas som skön och avslappnande. Den tar 1,5 till 2 timmar varje gång.

Jag tar nu emot klienter i min praktik i Åkersberga utanför Stockholm för elevbehandlingar till ett starkt reducerat pris av 300 kr.

För tidsbokning, kontakta Mia Wigg-Stone 073 677 04 87.